Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Say thanks to Corona, honey

 



Μετά την οικονομική κρίση που άρχισαν να εκδηλώνονται όλες οι κρυμμένες αλήθειες, ευνουχισμοί έκπτωτων καλοζωισμένων, κόμπλεξ κτλ , ήρθε ο κορώνα που περιλαμβάνει και την οικονομική κρίση και τον απόλυτο περιορισμό των ελευθεριών μας, αλλά και την απειλή της υγείας μας και την ενοχή για την υγεία των κοντινών μας προσώπων.

Ζούμε σε μια εποχή όπου δεν μπορεί να κρυφτεί κανένας. Θα εκδηλωθεί o κάθε κανιβαλισμός, ατολμία, χαιρεκακία, αλλά θα εμφανιστεί και η έντονη ανάγκη να δεις ένα φίλο, η αληθινή αγάπη, ο έρωτας, το πάθος, και η λαχτάρα να αγγίξεις αυτόν που ποθείς ξεπερνώντας όλους τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που ενέχει η αβέβαιη αυτή περίοδος. Άρα, όσοι έχουμε δίπλα μας, όσοι σηκώνουν το τηλέφωνο να δούνε τι κάνουμε, όσοι εκδηλώνουν τον έρωτα και το πόθο τους, όσοι ζητάνε (όσο χαζό και να ακούγεται) να περάσεις μια καραντίνα μαζί τους, να πιεις έναν καφέ ''καραντινάτο'' μακριά από τη βαβούρα, να πιείς ένα ποτό καταπιεσμένο σε άτομα, αριθμούς, χρονικά όρια κτλ είναι όλοι αυτοί που έπρεπε να είναι σ' αυτήν τη θέση της ζωής σου εδώ και καιρό - θέσεις που ασφυκτιούσαν από περιττά στοιχεία.

Όσοι βρήκαν αφορμή να φύγουν, όσοι ανακάλυψαν εμπόδια για να 'ναι μαζί μας, δεν ήταν ποτέ για εμάς εκεί, αλλά για κάποιες βολικές συνθήκες που ο κορώνα τις ακύρωσε.
Δεν μπορεί κανείς μας να κρυφτεί από τον εαυτό του
Να προσέχετε την υγεία σας και ποιον βάζετε στην αγκαλιά σας

Ο αληθινός και ο τολμών κερδίζει μια Ελπίδα
...για να δώσει φως στο σκοτάδι










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.